Uutiset

toukokuuta 31, 2020

Autot odottelevat kesälomalaisia

Viimeinenkin uusista autoistamme saapui tällä viikolla ja nyt autot odottelevat lomalaisia. Kesä- ja heinäkuun viikot alkavat olla täynnä, mutta elokuulta löytyy vielä vapaita viikkoja. Vapaat viikot Löytyvät varauskalenteristamme https://www.aavuokraus.fi/docu....

toukokuuta 09, 2020

Siistit ja turvalliset autot

Autojen siisteys on aina ollut meille tärkeä asia. Lisäksi näinä aikoina varmistamme autojen hygieenisyyden desifioimalla autojen sisäpinnat Trans-Cleanin Päivänsäde tuotesarjan pintadesinfiointiaineella aina ennen asiakkaalle luovutusta.

toukokuuta 07, 2020

Vielä kesän viikkoja vapaana!

Nyt viimeiset hetket varata kesälomareissu. Kesälle löytyy vielä joitakin vapaita viikkoja, kysy vapaita viikkoja Yhteystiedot.

maaliskuuta 18, 2020

Muutoksia peruutusehtoihimme

Muutoksia peruutusehtoihimme COVID-19-viruksesta johtuen: Mikäli viranomaismääräyksillä rajoitetaan liikkumista kotimaan sisällä vuokrausajankohtana, palautetaan varauksen vaatima takuumaksu täysimääräisenä, kunhan varaus perutaan viimeistään viikkoa ennen vuokrauksen alkamista. Varauksen voi myös siirtää kuluitta toiseen ajankohtaan.

helmikuuta 21, 2020

Toukokuussa reissuun tarjoushintaan!

Toukokuun asuntoautojen viikkohinnoista pois 100 euroa, tarjoushinnat alkaen 695 euroa. Tarjous ei koske mallia Roadcar R600.

helmikuuta 20, 2020

Matkailuautolla Espanjaan!

Nyt myös yhdensuuntaiset vuokraukset Suomesta Espanjaan tai Espanjasta Suomeen. Autojen luovutus Costa Blancalla Torreviejassa. Pyydä tarjousta!


tammikuuta 14, 2020

Tervetuloa uusille nettisivuillemme!

Uudet kotisivumme julkaistu 14.1.2020 Tervetuloa tutustumaan. Olemme suunnitelleet uuden sivustomme entistä helpommaksi käyttää. Kiitos vierailustasi AAvuokraus.fi!Sijainti

AAvuokraus on vain lyhyen ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä!